Klauke

Klauke tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotteita ja palveluja tuotemerkeillä Klauke ja Greenlee. Klauke-tuotemerkin alla on sähkö-, LVI-, autoalojen tuotteita. Näitä tuotteita ovat pääasiassa sähköliitinjärjestelmien kaapelikengät sekä niihin liittyvät puristus-, leikkaus- ja käsityökalut. Greenlee-tuotemerkki keskittyy yksinomaan sähköalan testaus- ja mittauslaitteisiin, kaapelien asennustarvikkeisiin sekä lävistystyökaluihin. Nämä kaksi tuotemerkkiä täydentävät hyvin tosiiaan ja antavat asiakkaalle merkittävää lisäarvoa, koska asiakas voi käyttää tuotteita koko työnkulussa.

Etumatkaa innovaatioilla

Innovatiivisena kumppanina asentajille, jälleenmyyjille ja teollisuudelle Klaukella on pitkä kokemus sähköalan komponenteista.

Klaukelle innovaatio tarkoittaa järjestelmällistä uusien ja käytännönläheisten ratkaisujen kehittämistä. Uudet ideat ja tuotekehitys perustuvat hyvin paljon vuorovaikutukseen loppukäyttäjien kanssa. Sinun toiveesi ja tarpeesi ovat perusta Klauken tuotekehitykselle.

Turvallisuutta ja luotettavuutta laadusta

Ensimmäisen luokan laatu on aina ollut itsestäänselvyys Klaukelle. Turvallisuuden, käyttäjäystävällisyyden ja kestävyyden kannalta kaikki Klauke-tuotteet täyttävät ja ylittävät korkeimmat laatuvaatimukset.

Klauke on sertifioitu ISO 9001 ja ISO/TS 16949 -standardien mukaan ja kaikki tuotteet täyttävät kansainväliset hyväksynnät.