Bosch

Bosch-konsernin sähkötyökaluliiketoiminta on maailman markkinajohtaja sähkötyökaluissa ja sähkötyökalujen tarvikkeissa. Vuonna 2011 se saavutti noin 3,8 miljardin euron liikevaihdon, josta 90 prosenttia tuli Saksan ulkopuolelta. Vuonna 2011 Bosch-sähkötyökaluliiketoimiala työllisti keskimäärin 19 000 työntekijää 35 toimipaikassa maailmanlaajuisesti.

Tärkeimmät menestystekijät ovat innovaatiovoima ja nopeus. Bosch tuo markkinoille vuosittain yli 100 uutta sähkötyökalua. Toimialan vuoden 2011 liikevaihdosta 39 prosenttia muodostui tuotteista, jotka ovat olleet markkinoilla alle kaksi vuotta. Boschin sähkötyökaluliiketoiminnan kaikki viisi liiketoimintasegmenttiä – käsikäyttöiset sähkötyökalut, pöytäkoneet, tarvikkeet, mittalaitteet ja sähkökäyttöiset puutarhatyökalut – kasvoivat markkinoita nopeammin.

Hitachi - työkaluja ammattilaisille

Hitachin sähkötyökalut on valmistettu ilman kompromisseja. Jokainen kone on kehitetty ammattikäyttöön. Hitachi työskentelee koko ajan kehittääkseen teknisiä ratkaisuja ja ergonomisia ominaisuuksia pieniä yksityiskohtiakaan unohtamatta.

Hitachi-koneet ovat kehitetty kestämään kovaa kuormitusta ammattikäytössä.

Hitachi sähkötyökalut ovat käyttövarmoja – vuodesta toiseen.

Makita

Makitan tuotevalikoima on laaja; heillä on valmistuksessaan yli 1000 erilaista mallia. Japanilainen Makita Corporation on jo 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi.

Panasonic - älykkäitä sähkötyökaluja

Panasonic kehittää älykkäitä sähkötyökaluja vastaamaan ammattilaisten muuttuviin tarpeisiin.

Työkalut on suunniteltu tuomaan työhön tehokkuutta ja ne toimivat vaativissakin olosuhteissa. Nyt Panasonic-sähkötyökalut ovat kehittyneet edelleen uudelle tasolle; mukana on pölyn- ja vedenkestävä mallisto, jonka teknologia on kansainvälisten standardien mukainen.

Tough Tool IP-tuotteet ovat suunniteltu olemaan nopeita ja tehokkaita, mukavia ja käteviä käyttää. Työkaluja on helppo pidellä väsymättä ja niiden suuri teho nopeuttaa porausta ja sahausta.