Sievi - Jalkojen hyvinvointi on pääasia

Työtehtävien ja työskentelyolosuhteiden mukaan oikein valitut jalkineet ovat merkittävä osa työssä viihtymistä ja työturvallisuutta. Tärkeintä on, että jalkasi viihtyvät niissä mukavasti viikosta ja kuukaudesta toiseen. Tarpeet markkinoilla ovat erilaisia, työtehtävät, mieltymykset ja olosuhteet muuttuvat. Siksi jalkasi ovat meille pääasia. Pohjois-Euroopan johtavana turva- ja ammattijalkineiden valmistajana kehitämme jalkinemallistoomme jatkuvasti parempia ominaisuuksia. Meille myös jalkineiden ulkonäkö on haaste. Hyvännäköisiä ja jalkaansopivia jalkineita pitää ihan mielikseen. Vuoden 2012 tuotekuvastosta löydät Sievin jalkineet useimpiin työtehtäviin ja parempaan työviihtyvyyteen. Vedä jalkaasi Sieviläiset. Edelläkävijä kulkee omia polkujaan.

Laatu ja ympäristö

Sievin jalkineet valmistetaan Suomessa suomalaisen työn laadukkain ottein. Tästä todisteena Sieville on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo yli 95 vuotta.

Sievi on eurooppalainen edelläkävijä tuotteidensa ja toimintansa kehittämisessä. Sievi sai Pohjois-Euroopan ensimmäisenä turvajalkinevalmistajana sertifioidun laatujärjestelmän. Sievi toimii kattavan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti ja se sai ensimmäisenä pohjoismaisena turvajalkinevalmistajana CE -merkinnän käyttöoikeuden. Nämä molemmat, jalkineiden laatua ja niiden ominaisuuksia koskevat merkinnät takaavat Sievin asiakkaille aina heidän tilaustensa mukaiset ja korkeatasoiset tuotteet.

Pohjois-Euroopan johtava turvajalkinevalmistaja Sievin Jalkine Oy on ottanut käyttöön ensimmäisenä eurooppalaisena kenkätehtaana hyväksytyn ympäristöjärjestelmän, joka perustuu ISO 14001 -standardiin. Sievin Jalkine Oy:n ympäristöjärjestelmä on Suomen Standardisoimisliiton tarkastama ja hyväksymä. Ympäristöjärjestelmä kattaa Sievi-Yhtiöiden koko toiminnan Sievissä ja Oulaisissa sekä konsernin myyntiyhtiöiden henkilöstön koulutuksen ja tiedonkulun varmistamisen yhtiön ja asiakkaiden sekä alihankkijoiden välillä niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.